Hem » Damskor

Några varor från Damskor

Bekväma och fotriktiga damskor

Välj en av varugrupperna nedan. Du kan även använda sökrutan för tex: röd, hallux, Gloria  eller storlek: -34.
Vem vill inte ha Snygga skor som är bra för fötterna? Det är vårt ledord när vi skapat dessa fotriktiga damskor med det lilla extra i design, komfort och funktion.
Cinnamons skor är inte tillverkade som vilka andra skor som helst på marknaden. Fotriktiga damskor kräver mycket vid tillverkningen. För att skor ska vara bra så ska de ge stöd åt fötterna både i hälkappan så foten hålls i rätt riktining framåt men även sulan ska vara stabli så du inte lutar inåt eller utåt. Detta gäller även om du har egna skoinlägg. De kan inte ge samma hjälp i en för mjuk och instabil sko. Vi är glada att kunna presentera ett så brett utbud av snygga och granterat fotriktiga damskor! Vill du ha hjälp med bästa valet av bekväma skor för dina fötter? Kontakta oss!
 

• Läs mer

Vad kännetecknar då en bekväm damsko? En sko ska inte vara för mjuk för att vara en fotriktig damsko utan ge stöd så du får en hållning som är bra för kroppem. Det finns många företag som utger sig att ha bekväma damskor men bara erbjuder mjuka skor utan stöd. Våra skor är fotriktiga för de är formade efter fötternas form och är stabila så de håller foten på korrekt plats. Cinnamons skor har också uttagbara innersulor så du kan lägga in ett eget skoinlägg och på så sätt i stort sett få skräddarsydda skor.

 
Se alla produkter nedan
12 36 72