Hem » Skor » Damskor » Extra breda skor

Extra breda skor

Med fotriktiga skor investerar du inte bara i dina fötter utan också i din hälsa, därför är det viktigt att välja skor som passar just dina fötter. Det finns många anledningar varför man är i behov av breda eller extra breda skor. Det kan handla om att man har bredare fötter, det kan också handla om att man har problem med sina fötter som ömhet eller svullnad eller så kan det vara så att man föredrar mer utrymme i skon.

• Läs mer

Skor för specifika behov

Vi på Cinnamon möter ofta kunder med olika typer av problem eller behov. Ett problem som ofta förekommer är Hallux Valgus som innebär att man har en snedställd stortå. Extra breda skor är bra för personer som har just Hallux Valgus och även Hammartå (korslagda tår) då man behöver lite extra utrymme i sina skor. För att möta allas behov har vi på Cinnamon ett brett utbud av skor med bred och extra bred läst. Alla våra breda skor har också uttagbara innersulor som gör att dem kan anpassas bättre för just dina fötter.

Ett mångsidigt sortiment av breda skor

I sortimentet för extra breda skor finner du allt ifrån pumps, sandaler, kängor, snörskor till ballerinaskor. Våra extra breda skor är skapade på ett funktionellt sätt för att det ska bli så enkelt och skönt för dig som möjligt. Många av våra breda skor har både snörning och dragkedja för extra bra passform och det blir samtidigt enklare att komma ur och i skon. Det finns också skor med rejälare sula som ger bra stötdämpning och grepp. Vi erbjuder även snörskor med en lägre snörning som gör att man kan öppna upp mer och enklare komma i och ur och även anpassa skon bättre till foten.

Stil möter komfort med bred läst

Vi vill kombinera skor som är funktionella och bekväma och samtidigt snygga. Hos oss på Cinnamon vill vi skapa tidlösa skor som håller i flera säsonger och även trendigare skor för dem som föredrar det. Vi älskar också färg på våra skor, konjak, aubergine och röd färg är ofta återkommande färger i våra kollektioner. Vi vill inte att funktionellt ska förknippas med tråkigt utan vi vill att bekväma skor även är snygga, och det är något vi verkligen har! Kvalitet är också viktigt för oss då vi självklart vill att skorna ska hålla länge och leva upp till kraven, därför går alla våra skor igenom noggranna kontroller för att försäkra oss om detta.

Upptäck våra sköna skor för breda fötter

Även om du har smalare fötter kan du ha våra breda och extra breda skor om du lägger i extra innersulor. Dessa har flera fördelar som stötdämpning och isolering från kyla. Många med smalare fötter uppskattar mer utrymme i skorna och kan därför med fördel handla våra skor med bredare läster. Säg adjö till trånga skor och köp istället breda skor och få en skönare vardag!

 
Totalt 43 poster
Sida 1 av 2
1 2