Hem » Skor » Damskor

Damskor

 

Vem vill inte ha snygga damskor som är bra för fötterna?
 
Det är vårt ledord när vi skapat dessa fotriktiga damskor med det lilla extra i design, komfort och funktion.

Cinnamons skor är inte tillverkade som vilka andra skor som helst på marknaden. Fotvänliga damskor kräver mycket vid tillverkningen. För att skor ska vara bra så ska de ge stöd åt fötterna både i hälkappan så foten hålls i rätt riktning framåt men även sulan ska vara stabil så du inte lutar inåt eller utåt. Detta gäller även om du har egna skoinlägg. De kan inte ge samma hjälp i en för mjuk och instabil sko. Alla våra skor har uttagbara innersulor för att egna fotbäddar ska kunna användas i skorna, vilket är unikt inom damskor.

• Läs mer


Bekväma och fotriktiga damskor

Stöd och komfort för dina fötter

Vi på Cinnamon har damskor för alla tillfällen! Är du ute efter vardagsskor har vi allt ifrån sandaler, loafers till sneakers och walkingskor. Sköna damskor för en hel arbetsdags på jobbet eller perfekta för promenader. Här hittar du skor som både är snygga och behagliga för både vardag och träning. Är du ute efter damskor till fest eller till finare tillfällen har vi självklart det också. När du vill ha en festligare look är det vanligtvis klackskor eller pumps som gäller. Det ska såklart vara lätt att hitta ett par damskor som passar just din stil därför har vi klackskor i lägre och högre klack, även bredare klack för extra balans om man föredrar det. För att klara en hel kväll är det smart att välja en sko som så bekväm som möjligt.


Undvik fallgropar och prioritera ergonomi

Vi har även säsongsanpassade skor som sandaler och ballerinor till sommaren och stövlar och kängor för höst eller vinter. Otroligt sköna och populära tofflor, självklart även de med uttagbara innersulor kan vi varmt rekommendera för hemmamys på vinterhalvåret. Vi på Cinnamon älskar design och detaljer som blir som en röd trå genom hela sortimentet. Vem älskar inte ett par sköna kängor i härliga höstfärger som mörkröd, konjak eller olivgrön med unika detaljer? Vi erbjuder även damskor i mer diskreta färger som svart eller brun som passar det mesta och är enkelt att matcha med. Vi använder oss av olika sorters material som skinn och mocka som ger en naturlig andning.


Ergonomisk design för optimal fotkomfort

Vi har ett brett sortiment av damskor med bred och extra bred läst, som passar fötter som är breda eller extra breda och som behöver en flexibel och rymlig sko. Många av våra damskor har snörning och dragkedja som gör det enklare att få på och av skon vilket också gör skon mer flexibel. Vi på Cinnamonskor vill att alla ska hitta skor som passar just deras fötter.
Vi är glada att kunna presentera ett så brett utbud av snygga och garanterat fotriktiga damskor! Vill du ha hjälp med bästa valet av foträta skor för dina fötter? Kontakta oss!

Totalt 356 poster
Sida 2 av 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10