Damskor    Herrskor

Bekväma och ergonomiska skor

Cinnamons ledord är: Snygga skor som är bra för fötterna. Sedan 2009 har vi varit dedikerade till att tillverka bekväma och ergonomiska skor för både damer och herrar. Våra skor kombinerar stil, komfort och ergonomi för att främja fotens hälsa och samtidigt erbjuda en färgglad och attraktiv design. Välkommen till CinnamonSkor - din expert på ergonomiska och bekväma skor för alla.

• Läs mer


Stöd och komfort för dina fötter

Vi förstår vikten av att ge dina fötter rätt stöd och komfort. Våra bekväma och ergonomiska skor är noggrant konstruerade för att hålla foten i rätt läge och minska risken för skador och obehag. Vi strävar efter att skapa skor som passar olika fotformer och storlekar för att tillgodose alla kunders behov, dam som herr, smala som breda fötter. Varje detalj är utformad med omsorg för att säkerställa att du kan gå och stå bekvämt under hela dagen. Vi har även inkluderat uttagbara innersulor, vilket ger dig flexibiliteten att använda dina egna skoinlägg eller enkelt fräscha upp skorna vid behov.


Undvik fallgropar och prioritera ergonomi

Det finns tyvärr allt för många skor på marknaden som inte är bra för fötterna. Vi vill hjälpa dig att undvika dessa fallgropar och välja skor som istället främjar fotens hälsa. Det är lätt att förväxla mjuka skor som verkar bekväma vid första provningen med skor som faktiskt är bra för fotens ergonomi på lång sikt. Vi vill betona att omedelbar komfort inte alltid är synonymt med långsiktigt god ergonomi. Vi jämför ofta för mjuka skor med en för mjuk säng - det kan kännas bra till en början, men på lång sikt kan det leda till obehag och smärta i kroppen. Det beror oftast på att mjuka yttersulor och instabila textilöverdelar inte ger tillräckligt med stöd åt foten, vilket resulterar i att foten "flyter ut" och skapar obalans som kan påverka fötter, knän, höfter och rygg negativt.


Ergonomisk design för optimal fotkomfort

Oavsett om du är dam eller herre, är det viktigt att skor är ergonomiskt utformade för att passa fotens naturliga struktur. Vi lägger stor vikt vid att skapa skor som erbjuder rätt passform och design för att stödja fotens hälsa. Det är viktigt att tårna får tillräckligt med utrymme och inte trängs ihop framtill i skon, för att undvika skador och obehag. Dessutom bör skon ha en passande klackhöjd för att ge en optimal hållning. Hos oss hittar du både dam- och herrskor med en höjdskillnad (även kallad sprängning) på 1-3 cm mellan framfoten och hälen, vilket främjar en balanserad och naturlig kroppsställning.


Expertis och samarbeten för ditt välbefinnande

Vi är stolta över att samarbeta med svenska ortopeder i framtagningen av våra skor. Deras expertis och insikter har hjälpt oss att säkerställa att våra skor är ergonomiskt korrekta och främjar fotens hälsa på bästa möjliga sätt. Genom att kombinera deras kunskap med vår egen design och stil, kan vi erbjuda skor som inte bara är ergonomiskt fördelaktiga utan även passar din personliga stil.


Utforska vårt sortiment av ergonomiska och bekväma skor för damer och herrar

Välkommen in att utforska vårt breda utbud av ergonomiska och bekväma skor för både herr och dam och upptäck varför CinnamonSkor är experterna inom området. Vi är dedikerade till att erbjuda skor som inte kompromissar mellan stil, komfort och fotens hälsa, och vi ser fram emot att vara en del av din resa mot hälsosamma och bekväma fötter. Lär dig mer om hur en sko ska vara uppbyggd genom att klicka här