Hem » Alla produkter » Innersulor & broddar

Innersulor & broddar

Skoinlägg och broddar

Det finns många sätt att få ett par skor att bli personligt anpassade efter dina fötter. Med ett par skoinlägg så kan du får skorna uppbygda precis så som du vill ha dem. Här finns innersulor/skoinlägg som värmer med ull och som svalkar med frotté. VI har skoinlägg som formar sig efter foten (komfort) och de som stödjer hålfoten (anatomiska).Om en sko hänns lite vid eller om du hamnar precis mellan två storlekar så rekomenderar vi mellansulorna. De fyller ut en för vid sko, ger extra stötdämpning och isolering från kylig mark. 

För många är ett personling gjuttet skoinlägg det allra bästa då du får ett som tar hänsyn till alla delar av din fot. Det finns olika mycket apassade inlägg och olika tekniker att göra inlägg på. Dessutom finns det olika seriösa och kunniga aktörer.

Broddar är en billig livförsäkring när det blir is ute och speciellt om det dessutom faller regn. Våra broddar är även bra vid löpträning! Trä på broddarna när de behövs och ta enkelt av dem när du kommer inomhus så du inte förstör mjukare golv.

 

 

Produkter