Hem » Alla produkter » Innersulor & broddar

Innersulor & broddar

Skoinlägg och broddar

Det finns många sätt att få ett par skor att bli personligt anpassade efter dina fötter. I alla Cinnamons skor kan man ta ut innersulan som ligger i och ersätta med sina egna fotbäddar/skoinlägg! Med ett par skoinlägg så kan du få skorna uppbygda precis så som du vill ha dem. Här finns en skosula för varje behov. Cinnamon har skoinlägg som värmer med ull och de som svalkar med frotté. VI har skoinlägg som formar sig efter foten (komfort) och de som stödjer hålfoten (anatomiska). Om en sko känns lite vid eller om du hamnar precis mellan två storlekar så rekomenderar vi mellansulorna. De är tunna skosulor som fyller ut en för vid sko, ger extra stötdämpning och isolering från kylig mark. 

För många är ett personligt gjutet skoinlägg det allra bästa då du får ett som tar hänsyn till alla delar av din fot. Det finns olika mycket apassade skosulor och olika tekniker att göra skoinlägg på. Dessutom finns det olika seriösa och kunniga aktörer. Välj med omsorg för dina fötters välmående.

Broddar är en billig livförsäkring när det blir is ute och speciellt om det dessutom faller regn. rä på broddarna när de behövs och ta enkelt av dem när du kommer inomhus så du inte förstör mjukare golv.

 

 

Se alla produkter nedan
12 36 72