Hem » Damskor » Tofflor

Tofflor

Har du kalla golv hemma eller sitter du still mycket? Värm fötterna i ett par sköna tofflor i ren ull eller mjuk textil. Vill du spara på elräkningen så blir golven kalla och då är ett par tofflor bästa hjälpen.

Vi på Cinnamon har ett brett utbud av sköna inneskor för både herr och dam i flera olika modeller och färger. Vi har tofflor i naturnära färger som beige och grå eller färgstarka färger som röda, lila eller orangea. Det finns modeller med kreativa mönster och med tjusiga och unika detaljer. Nästan alla våra tofflor har uttagbar innersula vilket gör at du kan sätta i ditt eget skoinlägg.

 

• Läs mer

Under vinterhalvåret är det underbart att ha på sig innetofflor så man slipper gå på kalla golv. Om du fryser om fötterna är det svårt att få tillbaka värmen i kroppen. Unna dig ett par varma tofflor i ull som är ett naturligt material som anpassar sig efter behovet och håller värmen på allra bästa sätt. Ulltofflor är inte bara varmt utan också otroligt skönt för fötterna, lika sköna barfota som med strumpor. Vi har också ett flertal tofflor med hälkappa som håller värmen ännu mer än tofflor utan och samtidigt ger en bättre stabilitet. Har man svårt att gå eller behöver extra stöd kan tofflor med hälkappa vara ett bra alternativ. Många av våra tofflor har även en rejäl sula som ger ett bra grepp vilket också är en bra funktion att känna till.

Även under varmare årstider kan ett par tofflor vara skönt. Som nämnt tidigare så är ull ett anpassningsbart material som gör att man även kan använda dem när det är varmare. Vi har även sköna slip-in modeller i mocka som är en året runt toffla som finns i flera fina färger eller andra modeller som passar bra som innesko på sommaren.

Det är alltid bra att ha tofflor, sandaler eller andra inneskor inomhus då golv är för hårda för fötternas välmående.

Vi har inneskor för alla tillfällen, tofflor i ballerinamodell i sammet som är perfekta som en bekväm innesko eller som fin innesko när man blir bortbjuden, färgstarka tofflor för den som vill sätta färg på höstmörkret eller matchade tofflor till dina nattkläder. Det kan också vara skönt at ha på arbetsplatsen eller i skolan.

Unna dig själv ett par eller varför inte ge bort ett par tofflor i gåva till någon du tycker om? Det kan ju vara snygga som en inredningsdetalj om man matchar till tex sängöverkast och kuddar. Vi har även fina tofflor som matchar varann till dam och herr så passa på att köpa till dig själv samtidigt som du överraskar din partner med ett par härliga inneskor.

Varför ska du köpa ett par tofflor från Cinnamon?
  • Ger bra stöd för dina fötter
  • Varmt och skönt för fötterna
  • Ger dina fötter komfort och stötdämpning
  • Ökar mysfaktorn
  • Uttagbara innersulor
  • Brett sortiment

Vi på Cinnamon är kända för våra bekväma skor och våra tofflor är inget undantag! Beställ i webbshoppen eller besök någon av våra Cinnamonbutiker!