Recensioner

Vi får ofta så fina tillrop och kommentarer från våra kunder och dessa vill vi såklart visa upp! Nedan kan du ta del av ett gäng recensioner vi fått in. Dessa recensioner har vi samlat in via mail och formulär från våra kunder. Fler recensioner och omdömmen kan du läsa på Trustpilot.com !


"Cinnamon har bekväma skor i utmärkt kvalitet. Kostar lite mer men är värda varje krona. Utmärkt service. Har beställt x flera och varit så nöjd. Två gånger returnerat pga fel storlek. Inga problem då heller. Pengarna tillbaka alternativt ny beställning. Köp Cinnamon du kommer att bli mer än nöjd!"

/ EKJ


"Sköna och bra skor i bästa kvalitet och snygg design. Kul med olika färger och mönster samt skor i olika stil och för olika ändamål. Jag har köpt sju par och är så glad för mina " kompisar ". Får ofta komplimanger och förfrågningar om mina fina skor.Absolut bästa servicen av trevlig och kunnig personal som tar sig tid att lyssna på mina speciella önskemål och behov. Trevlig Malmö butik som lockar en in med sin trevliga utstrålning. Gå till Cinnamon om du vill ha trevlig och bra service samt snygga , bekväma och fotriktiga skor som inte skriker tant utan får dig att vara snygg från topp till tå och som dina fötter kommer att tacka dig för."

/ Eva Andersson 


"Att jag med ”problemfötter” äntligen har hittat skor som både är sköna och snygga. Man får alltid bra hjälp med att prova ut en sko som passar. Sköna, snygga skor i bra kvalitet."

/ Lotta 


 

"Att man blir glad av färgerna och formerna och "vänligheten". Vid planerat skoköp: kom ihåg att även kolla Cinnamon!"

/ Barbro Malmström 


"De flesta skor passar mina fötter, att de finns i färg. Trevlig personal och tålmodiga. Jag tipsar alltid om Cinnamon, tar även med dom till butiken, så de får se och uppleva själva."

/ Anitha Säll 


 

"Era skor med bred tå saknar konkurrens, helt nödvändiga för ett aktivt liv för mig, snart åttio. Har du problem med att hitta skor som är tuffa och samtidigt fotriktiga, gå till Cinnamon!"

/ Agneta

 


 

"Bra och bekväma skor. Gillar mina stövletter som jag kan använda hela dagen utan besvär. Om du inte testa dem, så gör det."

/ Christina Brunnegård


 

"Skor som passar trötta fötter och ben. Dessutom är de snygga och i fina färger. Mjukt med ändå stadigt! Bra stöd för foten. Ge Cinnamon en chans. Det finns alltid något som passar även om vi gillar olika stilar. "

/ Pia Nordung


 

"Skorna håller, bred passform, kul mönster. Att jag kan lita på storlekarna. Jag har aldrig haft skoskav av ett enda par och jag har säkert ett tiotal skor i olika modeller. "

/ Lotta Lindholm i Norrköping


 

"85 år och behöver skor som är sköna och stödjer fötterna. Och dessutom snygga. Hittar allt detta hos era skor. Har enbart cinnamonskor - vinterkängor, låga snörskor, sandaler och ulltofflor. Snabb service vid beställning på nätet. Första skorna köpte jag i butik och har sedan lärt mig vilken storlek och modell som passar mig. Välgjorda skor som håller länge, sköna för fötterna, snygga."

/ Kerstin


 

"Sköna och fotriktiga skor behöver inte vara tråkiga. Cinnamon är tydligt bevis på detta. Lite dyrare men i gengäld snygga kvalitetsvaror som håller länge."

/ Inger Malmqvist


 

"De är bekväma tack vare att de är lite bredare. Köper ALLA mina skor på Cinnamon ?. Trevliga expediter ?. Komforten och fräcka skor skulle jag framhålla?."

/ Sofia Ocaña


 

"Så glad för att ni finns! Tack!"

/ Birgitta N


 

"Jag har ALLTID älskat skor. När jag efter en olycka hittade Cinnamon som gör att jag fortfarande känner mig fin i mina skor. Bekväma , bra kvalite. Men jag skulle önska flera modeller i vackra färger och med kardborre.Går det inte att göra flera modeller med kardborre? Då skulle jag köpa flera par Ni måste fortsätta , alla som jobbar med fötter måste få veta att ni finns så att ni kan nå ut till så många som behöver och skulle älska er som jag gör Alla Fotvård och alla vård och sjukhus skulle kunna ge er nya kunder. MAN SKA VARA GLAD ÅT FÖTTER. "

/ Anette Fredriksson, Solna


 

"Riktigt sköna skor, smart designade. Har du problem med fötterna, eller vill du slippa i framtiden? Riktigt sköna skor, smart designade."

/ Anja


 

"Jag kan inte leva utan Cinnamonskor. Perfekta med snygg design, fina färger och extrabred läst. Köp! Du ångrar dig inte!"

/ ”Reumatiska fötter”


 

"Sköna, stabila och snygga skor för mina problemfötter! Snabba svar och mycket bra service! Snygga och jättesköna skor, mitt bästa köp!"

/ Anette S


 

"Bra skor för fötterna och skor för olika tillfällen. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Bra skor för foten o värda sitt pris."

/ Lena


 

"Välgjorda bekväma skor. Fotvänliga bekväma skor med kvalite. "

/ Eva


 

"Roliga färger och lite speciell finish som ger stil och uttryck. Fin passform och skön skinnkänsla. Håller sin form länge. Gå till affären och du kommer att finna dina älsklingsskor!"

/ AM


 

"Fantastiska skor och så bra service! Snabbt och inget krångel."

/ Margot


 

 Vill du skriva en egen recension av din upplevelse av Cinnamon? Gå till Trustpilot.com!