Stockholm fasad

Stockholm skyltning

 

Välkommen till fullsortimentsbutiken på Långholmsgatan 30, 

Hornstull, Stockholm, mittemot Hornstulls galleria.

NU HAR VI REA I BUTIKEN, VÄLKOMMEN IN OCH FYNDA!

 

tel: 08-559 115 02

mail: stockholmsbutiken@cinnamon.nu

 

Våra öppettider är:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag stängt

 

Avvikande öppettider 2019:


2/11 Alla helgons dag: 10-15

24/12 Julafton: Stängt

25/12 Juldagen: Stängt

26/12 Annandag jul: Stängt

31/12 Nyårsafton: Stängt

  

 

 

Recensioner

"We have been to Cinnamon shoes in Stockholm 3 times and make it our tradition when we visit from Canada. We love Cinnamon shoes great quality shoe wear. Customer service is great!"

"Så glad att det finns så fina skor när jag nu måste börja med inlägg. Var i butiken för några veckor sedan och servicen var förstklassig."

"Fantastisk service, känslan av detdär "lilla extra" känns välkomnande. Fina skor, "som i en godisaffär", fröjd för öga och fot. Mina kängor steppade i moves till Orups 60-årskalas i Globen. Vi delade stunden. Fin stund, precis som den i butiken på Långholmsgatan igår. Tack, tack, kikar in även nästa gång vi lämnar byn i norr. Längtar redan. Önskar er en fin December. Tack

Rekommenderas."

"Fick gröna Klara i present i söndags av dotter och svärson. Tyvärr var dem en storlek för liten. Dottern mailade i måndags om detta och igår torsdag hade jag ett par cerise Klara i rätt storlek. Ja, jag valde att byta färg också. Vilken skön sko!! Känns så bra direkt foten kommer i skon. Och vilken service ni har!!"

"Bra skor för mina knäppa fötter med haluxvalux, pronation och Kalle Anka modell. Man blir alltid trevligt bemött av personalen. En favvoaffär helt enkelt!"

 Följ oss på Facebook