VÅR STORA SOMMAR-REA HAR STARTAT MED 50% PÅ MÄNGDER AV SKOR OCH VÄSKOR.

Måndag och onsdag öppet 11,30-18, 00 , Torsdag öppet kl 11,30-16,30,  Fredag öppet 11,30-16,00. Övriga dagar stängt.

Du vet väl att du även kan hämta dina varor utanför butiken?

 

Hornstull

Välkommen till fullsortimentsbutiken på Långholmsgatan 30, 

Hornstull, Stockholm, mittemot Hornstulls galleria.

Cinnamons konceptbutik i Stockholm hittar du hela Cinnamons sortiment av skor och väskor. Du får god hjälp att hitta skor som passar just dig.
Alla Cinnamons skor har utbytbara innersulor för dig som vill byta mot egna inlägg. Skor och väskor designas i Alingsås och produceras i Spanien.
Välkommen till butiken med riktigt bra service!
 

tel: 08-559 115 02

mail: stockholmsbutiken@cinnamon.nu 

 

 

Stängt i butiken följande helgdagar/aftnar


6/6 Sveriges Nationaldag
19/6 Midsommarafton
20/6 Midsommardagen

Recensioner

"We have been to Cinnamon shoes in Stockholm 3 times and make it our tradition when we visit from Canada. We love Cinnamon shoes great quality shoe wear. Customer service is great!"

"Så glad att det finns så fina skor när jag nu måste börja med inlägg. Var i butiken för några veckor sedan och servicen var förstklassig."

"Fantastisk service, känslan av detdär "lilla extra" känns välkomnande. Fina skor, "som i en godisaffär", fröjd för öga och fot. Mina kängor steppade i moves till Orups 60-årskalas i Globen. Vi delade stunden. Fin stund, precis som den i butiken på Långholmsgatan igår. Tack, tack, kikar in även nästa gång vi lämnar byn i norr. Längtar redan. Önskar er en fin December. Tack

Rekommenderas."

"Fick gröna Klara i present i söndags av dotter och svärson. Tyvärr var dem en storlek för liten. Dottern mailade i måndags om detta och igår torsdag hade jag ett par cerise Klara i rätt storlek. Ja, jag valde att byta färg också. Vilken skön sko!! Känns så bra direkt foten kommer i skon. Och vilken service ni har!!"

"Bra skor för mina knäppa fötter med haluxvalux, pronation och Kalle Anka modell. Man blir alltid trevligt bemött av personalen. En favvoaffär helt enkelt!"

 Följ oss på Facebook