I samband med Louise Hoffstens uppträdande på MX Rockbar i lördags i Alingsås passade hon på att besöka Alingsåsföretaget Twosouls för att prata om skor med VD Ninni Jonsson.

”En god vän berättade för mig om Cinnamon och nu har jag flera skor och kängor som jag verkligen gillar och har fått mycket beröm för” berättar Louise. ”I mitt yrke som artist syns jag i många olika sammanhang och då är det viktigt vad jag har på mig. Det ska självklart vara något jag gillar personligen men som också sticker ut lite extra.”

Eftersom Louise har sjukdomen Multipel Skleros är det viktigt att skorna är lätta att ta av och på. De måste också ge bra stöd och vara stabila så de hjälper till att hålla balansen.

”Det går helt i linje med Cinnamons koncept, menar Ninni Jonsson. ”Att Louise vill dela med sig av sina erfarenheter av sjukdomen hjälper andra. Jag tycker det är väldigt starkt gjort och det är kul att hon vill ge ett ansikte åt våra skor. Louise är en cool artist och jag ser fram emot fortsatt samarbete.”