Hur och vart vill du ha dina varor levererade?

Nu under Corona-pandemin har vi vidtagit många försiktighetsåtgärder och lösningar för varje tillfälle att leverera skor till dig på det sätt som passar dig!

I våra butiker lever vi efter följande regler:

Coronasäker skohandel

Vi har många alternativ för att du ska ha valfrihet. Vi vill hjälpa till att minska spridningen av Corona samtidigt som vi behöver era ordrar för att klara av att ha kvar butikerna tills restriktionerna släpper. Därför är vi väldigt tacksamma för just din order!

 

Du kan prova och få tips och god hjälp i våra butiker där vi har handsprit, plexiskydd vid kassorna, markeringar i golven, nolltolerans för både personal och kunder på minsta tecken på förkylning eller sjukdom. Vi har dessutom begränsat antal kunder samtidigt inne i butiken (detta har inte varit något problem hittills då butikerna gapar tomma största delen av dagen så du istort sett får ha butiken för dig själv.)

 Du kan betala med swish om du inte vill använda kort. Du kan ringa butikerna och be dem leverera viss vara vid dörren och du kan knacka på dörren om du är på plats och inte vill komma in för att betala. Även i detta läget kan du betala med swish, numret står på dörren. Vid alla våra butiker kan du stanna till med bil alldeles utanför dörren för att hämta upp dina skor!

 

Fotriktiga och bekväma skor från Svenska CinnamonHär på webben kan du beställa genom att söka viss vara vid förstoringsglaset, gå via menyvalen till olika varugrupper eller "bläddra" i katalogen där du kommer direkt till den vara du är intresserad av genom att klicka på skon. Vid de allra flesta skor finns en film där grundaren och designern Ninni Jonsson beskriver skons olika fördelar på korta filmer. Se även gemensamma funktioner mm under fliken Passformsinformation. Du kan chatta med oss och du kan ringa oss på 0322-13145 för att få tips och hjälp om modeller och storlekar.

 

I kassan väljer du sen hur du vill betala och hur du vill ha varorna levererade.

Du kan hämta skorna i/utanför våra butiker eller i din bil om du ställer dig utanför-Vi kallar det Drive in Shopping! Lägg din order på nätet och hämta under öppettiderna i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Alingsås. Se adresser och öppettider här.

 Du kan också få dem skickade till närmaste DHL-servicepoint/ombud, kostnad 69:-. Kanske du vill ha det till en servicepoint som inte är närmast din hemadress utan där du jobbar eller handlar etc? Skriv i så fall i meddelanderutan vilken servicepoint du vill hämta ut på. Valbara utlämningsställen/DHL-ombud hittar du här.

Föredrar du att få paketet hemskickat till din dörr så har vi postens tjänst My Pack Home. Du blir då kontaktad av Posten för leverans hem till dörren valfri tid. Total kostnad 195-.