Bekväma skor från Cinnamon i Göteborg!

Här, bara runt hörnet från Grönsakstorget, hittar du hela Cinnamons sortiment av härliga fotriktiga skor och väskor. Du får god hjälp av vår kunniga personal att hitta skor som passar just dig. Alla Cinnamons skor har utbytbara innersulor för dig som vill byta mot egna skoinlägg. Skor och väskor designas unikt i Alingsås och produceras i Spanien. 

Är du på genomresa och kan inte ta med dig skorna i packningen? Lugn, vi skickar dem till närmaste DHL-ombud (inom Sverige) kostnadsfritt.

Välkommen till butiken med riktigt bra service och vi vågar nog säga butiken med bredast utbud fotriktiga skor i Göteborg!


Öppettider:

Vardagar: kl. 10.00-18.00

Lördagar: kl. 10.00-16.00

Varmt välkomna!


 Adress: Västra Hamngatan 21, Göteborg

Telefon: 031-13 56 60

Mailadress: goteborgsbutiken@cinnamon.nu 

 


 

jubileumslogga 15år

I år är det ett speciellt år för vi firar 15 år!

Följ oss på Facebook, Instagram och anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, erbjudanden, inspiration och bra tips! Klicka här och välj var du vill följa oss.

Skokliniken i Göteborg

Du vet väl om att vi har en ortopedskoteknisk avdelning i butiken som heter Skokliniken?

Här arbetar Stefan Nithander som har över 40 års erfarenhet av idrottsskador och överbelastningsskador. Under många år arbetade han på Sahlgrenska sjukhuset. Nu kan du få hans professionella hjälp med skoinlägg hos oss! Vi tar även remiss från tex din arbetsgivare.

Många problem i knän, rygg och nacke beror på felställning i fötterna! Boka tid för en analys hos Stefan för bara 595-. Om det visar sig att korrigerande skoinlägg kan hjälpa dig drar vi av denna kostnad vid betalning av skoinlägg.

Klicka på bilden nedan och läs mer om olika inlägg och boka tid idag!