Hem » Skor » Damskor » Extra breda skor

Extra breda skor

Med fotriktiga skor investerar du inte bara i dina fötter utan också i din hälsa, därför är det viktigt att man väljer skor som passar just sina fötter. Det finns många anledningar varför man är i behov av breda eller extra breda skor. Det kan handla om att man har bredare fötter, det kan också handla om att man har problem med sina fötter som ömhet eller svullnad eller så kan det vara så att man föredrar mer utrymma i skon. Vi på Cinnamon möter ofta kunder med olika typer av problem eller behov, något som ofta förekommer är Hallux Valgus som innebär snedställd stortå. Extra breda skor är bra för personer som har just Hallux Valgus eller Hammartå (korslagda tår) för att man behöver extra utrymme. För att möta alla dessa behov har vi på Cinnamon ett brett utbud av skor med bred och extra bred läst. Alla våra breda skor har också uttagbara innersulor som gör at dem kan anpassas bättre för just dina fötter.

 

• Läs mer

I sortimentet för extra breda skor finner du allt ifrån pumps, sandaler, kängor, snörskor till ballerinaskor. Våra extra breda skor är skapade på ett funktionellt sätt för att det ska bli så enkelt och skönt för kunden som möjligt. Många av våra breda skor har både snörning och dragkedja för extra bra passform och det blir samtidigt enklare att komma ur och i skon. Det finns också skor med rejälare sula som ger bra stötdämpning och grepp. Snörskor med en lägre snörning som gör att man kan öppna upp mer och enklare komma i och ur och även anpassa skon bättre till foten.

Vi vill kombinera skor som är funktionella och bekväma och samtidigt snygga. Hos oss på Cinnamon vill vi skapa tidlösa skor som håller i flera säsonger och även trendigare skor för dem som föredrar det. Vi älskar också färg på våra skor, konjak, aubergine och röd färg är ofta återkommande färger i våra kollektioner. Vi vill inte att funktionellt ska förknippas med tråkigt utan vi vill att bekväma skor även är snygga, och det är något vi verkligen har! Kvalitet är också viktigt för oss då vi självklart vill att skorna ska hålla länge och leva upp till kraven, därför går alla våra skor igenom noggranna kontroller för att försäkra oss om detta.

Även om du har smalare fötter kan du ha de våra breda och extra breda skor om du lägger i extra innersulor, som har flera fördelar som stötdämpning och isolering från kyla. Många med smalare fötter uppskattar mer utrymme i skorna och kan därför handla våra skor med bredare läster.

Säg adjö till trånga skor och köp istället breda skor och få en skönare vardag!

 
Totalt 47 poster
Sida 2 av 2
1 2