Butikssäljare i Cinnamonbutiken Göteborg

Cinnamon Logotype

Twosouls AB är ett Alingsåsföretag med hjärta på det rätta stället i den spännande skobranschen. Vi sitter i fräscha lokaler på Charlottenberg. Vi designar, marknadsför och säljer skor under vårt eget varumärke Cinnamon. Varumärket står för attraktiv svensk design med särskild omtanke om fötterna.  Vi har rena Cinnamonbutiker (konceptbutiker) i Stockholm, Uppsala och Göteborg samt vår butik & outlet i Alingsås. Vi erbjuder nu plats till dig som vill vara med på vår fortsatta resa i Göteborgsbutiken på Stampgatan 36, ett stenkast från tågstationen.

Om jobbet
Älskar du skor och att ge service? Det gör vi med! 
Vill du bli en del av Cinnamon? Vi söker nu en energifylld butikssäljare som vill vara en del av vårt team i centrala Göteborg. Tjänsten omfattar 60% med möjlighet till utökning.

 

Varje dag på Cinnamon hjälper vi våra kunder att hitta snygga skor som är bra för fötterna. Framgången drivs av passion och omtanke till våra kunder och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker.

 

Nyckeln till att bli en framgångsrik butikssäljare på Cinnamon är att älska våra skor och förse våra kunder med en exceptionell kundupplevelse där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud av färger, modeller och med storlekar från 33–47. Vi erbjuder skor för både dam och herr.

 

Vi förväntar oss att du har tidigare erfarenhet inom detaljhandeln. Som butikssäljare hos oss har du alltid kunden i fokus, ditt mål är att varje dag hitta kundernas behov och tillsammans med ett engagerat team nå uppsatta mål.

 

Du kommer att få delta i en gedigen introduktionskurs där du lär dig allt om Cinnamon och hur vi arbetar. Efter kursen kommer du att vara den expert som kunderna träffar i vår butik.

 

Vad kännetecknar Cinnamons butikssäljare?

 

Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom detaljhandeln
Du har ett stort driv och trivs med att ta egna initiativ för att driva butiken framåt
Du har jobbat med aktiv, personlig försäljning i butik
Du är en driven och arbetsvillig person som älskar försäljning
Har lätt för att lära nytt, utveckla dina färdigheter och växa inom arbetsrollen
Strävar efter att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse
Trivs med ett högt tempo och är entusiastisk över möjligheten att arbeta inom ett innovativt företag som tillhandahåller snygga skor som är bra för fötterna.

 

Vi har återförsäljare i stora delar av Sverige och satsar nu på att öppna fler egna konceptbutiker. Vill du vara med på vår resa och göra en verklig skillnad när det kommer till att hitta rätt skor för våra kunder? Är du den vi söker eller känner du någon som skulle vilja vara en del av vårt team? Vänligen maila ditt CV till elinn@cinnamon.nu OBS! Märk ansökan med Butikssäljare Göteborg

 

Notera att intervjuer kommer ske löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

 

Butikens öppettider: Vardagar 10–18, lördagar 10–15. Söndagar stängt.

 

 


Välkommen med din ansökan senast 20/9 till elinn@cinnamon.nu