Till vår konceptbutik vid Hornstull, Stockholm söker vi en driven butikschef som vill ta Cinnamonbutiken till nya höjder.Vill du arbeta med försäljning och samtidigt göra skillnad för andra människor? Då kan detta vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som butikschef på heltid ansvarar du för butikens försäljning och drift, omkostnader och bemanning. Ditt ansvar innefattar även att följa och stärka butikskonceptet. Du skall sträva efter att alltid ge våra kunder professionell rådgivning och service av högsta klass. I samråd med VD kommer du att planera aktiviteter för butiken. Det faller också under ditt ansvar att skapa en god atmosfär för både personal och kunder. Med energi och visioner, entusiasm och engagemang sätter du Cinnamonbutiken på kartan.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från skobranschen och/eller butiksförsäljning är ett krav. Du har datavana och hanterar sociala medier med lätthet.

Personliga egenskaper
Du har ett naturligt intresse för försäljning samt har ett trevligt bemötande och kan skapa långsiktiga kundrelationer. Genom att förstå kundens behov av skor, även för fötter med problem, ser du en glädje i att kunna erbjuda rätt lösning. Du är driven, strukturerad och initiativtagande och du kan planera och organisera arbetet i butiken både för dig själv och för dina medarbetare. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och får en kick av att nå målen, du är även duktig på att motivera och inspirera dina medarbetare. Det är en förutsättning att du är prestigelös och flexibel då butiksarbetet innebär många olika arbetsuppgifter, från försäljning till dagligt underhåll. Då butiken är ett av våra viktigaste ansikten utåt, både mot privatkunder och våra återförsäljare, sätter vi stort värde på att du är en god ambassadör för varumärket och finner glädje i att få sprida kunskap och engagemang kring våra skor och Cinnamon som varumärke.

Tillträde snarast. Sista dag för ansökan: 2019-02-28, men vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan!

Skicka din ansökan till:

ninni@twosouls.se - märk din ansökan "Butikschef Hornstull"