Se hela vårt sortiment för höst/vinter 2019

och ta del av de fördelaktiga grundorderpriserna på nedan ställen:

6-8 februari: Nordic Shoe & Bag Fair, Nacka Strand, STOCKHOLM.  Monter 204 (samma som tidigare) direkt till höger efter entrén.

Klicka här för mer information om Stockholm Fashion Week i Stockholm Fashion District 4-9 februari.

12-21 februari: Bokade inköpsmöten i vårt Showroom vid huvudkontoret på Charlottenbergsgatan 8, Alingsås

25-28 februari: Bokade inköpsmöten ANWR inköpsmässa

Välkommen att höra av dig för mer information och tidsbokning!

Det är mycket viktigt att boka tid redan nu så vi kan avsätta en tid som passar dig. Deadline för grundorder för höst/vinter 2019 är 3/3.

PS Vi ställer inte ut i Varberg i år DS

Hitta till Stockholm Fashion District (Nacka, Stockholm)

Du tar dig enkelt till oss med bil. Följ Stadsgårdsleden från Slussen i centrala Stockholm mot Värmdöleden (väg 222). Tag avfart Nacka strand och därefter vänster i rondellen över motorvägen och rakt igenom nästa rondell, följ skyltar mot Fashion District. Efter tunneln om leder till Nacka strand fortsätter du rakt fram genom korsningen in på Cylindervägen.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i Nacka strand, däribland tre P-hus. För att komma till parkeringshusen tar du antingen till vänster i korsningen direkt efter tunneln in till Nacka strand och följer vägen ca 100 meter och sväng därefter vänster eller fortsätt rakt fram i korsningen efter tunneln på Cylindervägen och håll till höger för infart till garaget. Parkeringsbiljett köper du i garaget. Där det går bra att betala med kort eller genom EasyPark appen.

Buss 443 avgår från Slussen till Nacka strand med en beräknad restid på 10 minuter.

Från Handenterminalen i Haninge åker man buss 840 och från Fisksätra tar man buss 465.

Buss 71 går från Södermalm via Sickla till Nacka strand.

Pendelbåten Sjövägen avgår från Nybrokajen med en beräknad restid på 30 minuter. Strömma och Waxholmsbolaget trafikerar också Nacka strand.

Stockholm Fashion District erbjuder Shuttle Service som trafikerar sträckan Stockholm city och Stockholm Fashion District/Nacka strand.